Name: Agnes

LOCATION: STOCKHOLM

AREA:

COMPLETION YEAR: 2016

CLIENT:

IN DECEMBER 2016, RESTAURANT AGNES OPENED IT'S DOORS AT KUNGSHOLMEN IN STOCKHOLM.
Photo credits: Åke E:son Lindman

1
2
3
4
5
6

Name: K25

LOCATION: Stockholm, Sweden

AREA: 12 m2

COMPLETION YEAR: 2014

CLIENT: Snack bar

Photos by Fredrik Skogkvist.

1
2

Name:

LOCATION:

AREA:

COMPLETION YEAR:

CLIENT:

1
2
3
4
5
6
7
8

Name: Bahnhof Thule

LOCATION: Tunnelgatan 2, Stockholm

AREA:

COMPLETION YEAR: 2012

CLIENT: Bahnhof AB

Photo credits: Åke E:son Lindman

1
2
3
4
5
6
7
8

Name: PIONEN, WHITE MOUNTAIN

LOCATION: STOCKHOLM, SWEDEN

AREA: 1200 sqm

COMPLETION YEAR: 2008

CLIENT: Bahnhof

The project takes place in a former anti-atomic shelter. An amazing location down under the granite rocks of the Vita Berg Park in Stockholm. The client is an internet provider and the rock shelter will host server halls and offices. The starting point of the project was to consider the rock as a living organism. Photo credits: Åke E:son Lindman

1
2
3
4
5
6
7
8

Name: HAMNGATAN STORIES

LOCATION: Gallerian, Hamngatan, Stockholm, Sweden

AREA: 300 sqm

COMPLETION YEAR: 2010

CLIENT: Turesgruppen

Photo credits: Åke E:son Lindman

1
2
3
4
5
6

Name: TEATRON

LOCATION: Regeringsgatan, Stockholm

AREA:

COMPLETION YEAR: 2006

CLIENT: Stureplansgruppen

Concept and realization of a nightclub in the city center. A place for dancing equipped with the latest technology in lightning and sound. By its flexibility Teatron can be used as a bar early in the evening and as a sanctuary for electronic music later at night. We created glowing sitting groups with plastic tubes and used broken laminated glass as background surfaces on walls. The broken glass comes back as a theme in the project as well as in the graphic identity designed by Jesper Versfeld. Photo credits: Åke E:son Lindman

1
2
3
4
5
6
7

Name: Tranan bathrooms

LOCATION: STOCKHOLM, SWEDEN

AREA:

COMPLETION YEAR: 2005

CLIENT: Tranan

Refurbishing of the bathrooms in the bar and restaurant Tranan. Faces of various musicians who have played at Tranan emerge from a colorful mosaic pattern. The appliances are specially designed in glass to allow the mosaic pattern to dominate the rooms and spread on the walls as much as possible. In collaboration with the design duo Vår and students from the KTH School of Architecture. Photo credits: Åke E:son Lindman

1
2
3
4

Name: J.LINDEBERG OFFICE IN LONDON

LOCATION: London

AREA: 300 sqm

COMPLETION YEAR: 2009

CLIENT:

Total renovation of a four stories high townhouse near Old Street in London.
The strong character of the brand is expressed in the contrast between the clothes exposed, the rough brick envelop and vintage furniture.

1
2